629 80 91 30 magnomaneu@gmail.com

Serveis

Medicina general

La nostra atenció de medicina integral s’enfoca a mantenir la teva mascota saludable al llarg de la vida. Des de revisions regulars fins a la gestió de malalties greus, estem aquí per oferir una cura completa i personalitzada.

Vacunacions

Les vacunes són essencials per protegir-se contra malalties greus. Oferim un programa de vacunació adaptat a les necessitats individuals de la teva mascota, ajudant-la a mantenir-se saludable i prevenir malalties.

Microxip

La identificació de mascotes és crucial per la seva seguretat. Oferim serveis de microxip perquè la teva mascota pugui ser fàcilment localitzada en cas de pèrdua, brindant-te tranquil·litat i seguretat.

Analítiques

Portem a terme anàlisis de sang i altres exàmens diagnòstics amb rapidesa i precisió. Això ens ajuda a identificar problemes de salut d’hora i prendre decisions informades sobre el tractament.

Cirurgia menor

Per a procediments quirúrgics menors, com l’esterilització o l’extracció de petites masses, ens assegurem que la teva mascota rebi l’atenció quirúrgica necessària de manera segura i efectiva.

Servei a domicili

Entenem que de vegades és difícil portar la teva mascota al consultori veterinari. Oferim un servei a domicili convenient, on podem fer revisions, administrar tractaments i brindar atenció mèdica en la comoditat de casa teva.